-
برای اینکه ادویه عطر خودش را از دست ندهد
پنجشنبه 13 آبان 1395 00:59
ادویه هر چه بیشتر همراه غذا پخته شود ، قسمت عمدۀ عطر خود را از دست می دهد ، بنابر این بهتر است ادویه را در پایان مراحل پخت غذا به آن اضافه نمایید (ادویه نباید با آتش تند پخته شود).
-
جلوگیری از وا رفتن غذا
سهشنبه 11 آبان 1395 22:23
برای جلوگیری از وا رفتن غذاها ، می توانید آرد سوخاری یا یک قاشق ماست به آن اضافه کنید.
-
بوی سوختگی برنج
سهشنبه 11 آبان 1395 22:21
برای از بین بردن بوی سوختگی برنج ، مقداری نان یا سیب زمینی خام را درون قابلمه و روی برنج قرار دهید.
-
برنج بی نمک
سهشنبه 11 آبان 1395 22:16
اگر زمانی برنج را بدون نمک خیس نمودید و بعد شروع به پخت آن کردید ، قبل از اینکه برنج دم بکشد می توانید کمی آب و نمک را مخلوط کرده و به برنج اضافه نمایید.
-
جلوگیری از شپشک زدن برنج
سهشنبه 11 آبان 1395 12:56
برای جلوگیری از شپشک زدن برنج می توان آن را با نمک نیم کوب شده مخلوط نمود و یا چند عدد سیر درسته را لابه لای برنج قرار داد.
-
برای سفید شدن برنج
سهشنبه 11 آبان 1395 12:53
برای سفید شدن برنج ، بعد از این که برنج 10 دقیقه جوشید ، یک قاشق آبلیمو یا سرکه به آن اضافه کنید.
-
بهترین راه آبلیموگیری
سهشنبه 11 آبان 1395 00:50
اگر مقدار زیادی آبِ لیموترش احتیاج دارید و تعداد لیموترش های تان زیاد نیست ، برای اینکه تا آخرین قطرۀ آبِ لیموترش ها را خارج سازید ، بهتر است آنها را به مدت 2 تا 4 دقیقه در آب گرم قرار داده و بعد آبگیری نمایید.
-
رنگی کردن سوپ
سهشنبه 11 آبان 1395 00:46
معمولا غذاهای رنگی اشتها آورترند ، برای این منظور ، چند هویج فرنگی را شسته و داخل «فر» نیم گرم خشک کنید ، وقتی از خشک شدن آنها مطمئن شدید آنها را به وسیلۀ هاون نرم کنید و داخل شیشۀ دربسته ای که به مقدار خیلی کم نمک در آن ریخته اید نگهداری کنید ، سپس می توانید برای رنگ کردن انواع سوپ ، سس و آش از آن استفاده کنید.
-
جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ هنگام آب پز کردن
سهشنبه 11 آبان 1395 00:41
بیشتر خانم های خانه دار از ترک خوردن تخم مرغ هنگام آب پز کردن آن شکایت دارند ، برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ ، به روش خانم های خانه دار کانادایی عمل کنید ؛ یعنی قبل از گذاشتن آنها در ظرف آب ، روی پوست آن سوراخی ایجاد کنید.
-
تازه نگه داشتن تخم مرغ
سهشنبه 11 آبان 1395 00:37
برای تازه نگه داشتن تخم مرغ ها ، آنها را مرتب چیده و روی آنها را مقداری نمک نرم شده بریزید که همۀ سطح تخم مرغ ها را بپوشاند ، در اینصورت تخم مرغ ها برای مدت زیادتری تازه خواهند ماند.
-
خاموش کردن آتش تابه
دوشنبه 10 آبان 1395 00:40
وقتی تابۀ روی چراغ خوراک پزی یا اجاق گاز آتش می گیرد ، بجای اینکه سعی کنید آتش را با فوت کردن یا ریختن آب خاموش کنید ، بی درنگ یک سینی روی تابه گذاشته تا بعد از تمام شدن اکسیژن ، خود به خود خاموش گردد.
-
تمیز کردن هواکش آشپزخانه
دوشنبه 10 آبان 1395 00:32
برای تمیز کردن هواکش آشپزخانه مخلوطی مرکب از آب و جوش شیرین را به هواکش بمالید و پس از یک ساعت آن را با سرکه سفید شستشو دهید. برای شستشوی صافی هواکش ، ظرفشویی را با آب داغ و یک لیوان مایع غلیظ کنندۀ آب پر کرده و صافی را داخل محلول قرار دهید.
-
شستن آشپزخانه
دوشنبه 10 آبان 1395 00:29
اگر آشپزخانۀ شما کوچک است و می خواهید خودتان دیوارهای آن را بشویید ، تمام درها و پنجره های آشپزخانه را بسته و سپس یک دیگ بزرگ آب روی اجاق گاز یا چراغ خوراک پزی بگذارید تا آشپزخانه پر از بخار شود ، بعد از مدتی می توانید تمام دیوارها را با یک قطعه اسفنج بزرگ پاک نمایید.