-
پوست کندن گوجه فرنگی
جمعه 14 آبان 1395 22:08
برای این که پوست گوجه فرنگی راحت و بی دردسر جدا شود و مقدار زیادی از گوشت آن به پوستش نچسبد ، تنها کافی ا ست آن را به مدت 5 دقیقه در آب بجوشانید.
-
نگهداری رب گوجه فرنگی
جمعه 14 آبان 1395 22:06
وقتی دربِ قوطی رب را باز می کنید ، اگر همۀ آن مصرف نشود مقدار باقیمانده بعد از مدتی فاسد ، سیاه و کثیف می شود ، برای جلوگیری از این کار ، رب را داخل ظرفی ریخته سپس کمی روغن روی آن بریزید تا هوا به رب نرسد ، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا رب تازه و خوشرنگ باقی بماند.
-
سفید نگه داشتن قارچ
جمعه 14 آبان 1395 22:04
قارچ ها در مدت زمان اندکی پس از خرد شدن تیره و قهوه ای رنگ می شوند که در این حالت رنگ غذای شما را بدرنگ می کند ، برای چلوگیری از این حالت کافی است قارچ را برای 5 دقیقه در یک ظرف آب سرد خیس نموده تا گل و لای آن خارج شود ، سپس با استفاده از یک اسفنج نرم آنها را در زیر آب سرد بشویید و بعد حلقه حلقه کنید ، آنگاه یک عدد...
-
تازه ماندن سیب زمینی های پوست کنده
جمعه 14 آبان 1395 22:02
اگر سیب زمینی زیادی پوست کنده اید می توانید آنها را در یک ظرف آب سرد ریخته و داخل یخچال قرار دهید. اگر هر روز آب ظرف را عوض کنید ، سیب زمینی های پوست کنده یک هفته تازه خواهند ماند.
-
جلوگیری از ترک برداشتن سیب زمینی آب پز
جمعه 14 آبان 1395 21:57
برای پختن سیب زمینی آب پز ، می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک بر ندارد.
-
از بین بردن تلخی کاهو
جمعه 14 آبان 1395 21:55
اگر کاهویی را که می خواهید برای سالاد استفاده کنید تلخ است ، می توانید آن را چند دقیقه داخل آب سرد و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
-
پوست کندن هویج
جمعه 14 آبان 1395 21:53
برای اینکه هویج ها را به آسانی پوست بگیرید ، آنها را قبل از پوست کندن به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
-
جلوگیری از سوختن کره
جمعه 14 آبان 1395 21:51
وقتی می خواهید اغذایی را با کره سرخ کنید ، یک قاشق مرباخوری روغن به آن بیفزایید تا از سوختن کره جلوگیری شود.
-
پیازداغ طلایی
جمعه 14 آبان 1395 00:57
اگر می خواهید پیاز ، هم زود سرخ شود و هم رنگ طلایی بگیرد ، کمی نمک به پیاز خام خرد شده اضافه کنید.
-
نگهداری سیر
جمعه 14 آبان 1395 00:54
معروف است که سیر خودش را می خورد (پوک می شود) ، آنها را حبّه حبّه کرده و داخل کیسۀ فریزر بریزید ، سپس کمی نمک طعام نرم شده داخل کیسه فریزر ریخته و درِ آن را ببندید و داخل یخچال قرار دهید تا سیرها سالم بمانند.
-
رفع شوری خورشت
پنجشنبه 13 آبان 1395 01:09
برای از بین بردن شوری خورشت می توان یک سیب زمینی را داخل غذا انداخته تا شوری غذا گرفته شود.
-
جلوگیری از کپک زدن ترشی
پنجشنبه 13 آبان 1395 01:03
استفاده از قاشق یا ظرف خیس باعث کپک زدن ترشی می شود ، بنابر این وسایل ترشی باید کاملا خشک باشد.
-
نگهداری از لوبیا سبز
پنجشنبه 13 آبان 1395 01:01
برای نگهداری لوبیا سبز به مدت طولانی (در نبودن فریزر) می توان آنها را پس از خرد کردن ، داخل یک شیشۀ دهان گشاد که از آب نمک پر شده است ، نگهداری نمود.