X
تبلیغات
رایتل

دانـلـود مـداحـی و تـــواشـــیــح

وبگو | آموزش منوی کشویی با ul li و css
X
تبلیغات
رایتل


سفید نگه داشتن قارچ




قارچ ها در مدت زمان اندکی پس از خرد شدن تیره و قهوه ای رنگ می شوند که در این حالت رنگ غذای شما را بدرنگ می کند ، برای چلوگیری از این حالت کافی است قارچ را برای 5 دقیقه در یک ظرف آب سرد خیس نموده تا گل و لای آن خارج شود ، سپس با استفاده از یک اسفنج نرم آنها را در زیر آب سرد بشویید و بعد حلقه حلقه کنید ، آنگاه یک عدد لیموترش کوچک را نصف کرده و آب نیمی از آن را روی قارچ ها بریزید ، سپس آنها را داخل فریزر قرار دهید تا قارچ ها سفید و تازه بماند.




تاریخ ارسال: جمعه 14 آبان 1395 ساعت 10:04 ب.ظ | نویسنده: محمدعلی میرزایی | چاپ مطلب




کسب درآمد



نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد