X
تبلیغات
رایتل

دانـلـود مـداحـی و تـــواشـــیــح

وبگو | آموزش منوی کشویی با ul li و css
X
تبلیغات
رایتل


رنگی کردن سوپ




معمولا غذاهای رنگی اشتها آورترند ، برای این منظور ، چند هویج فرنگی را شسته و داخل «فر» نیم گرم خشک کنید ، وقتی از خشک شدن آنها مطمئن شدید آنها را به وسیلۀ هاون نرم کنید و داخل شیشۀ دربسته ای که به مقدار خیلی کم نمک در آن ریخته اید نگهداری کنید ، سپس می توانید برای رنگ کردن انواع سوپ ، سس و آش از آن استفاده کنید.




تاریخ ارسال: سه‌شنبه 11 آبان 1395 ساعت 12:46 ق.ظ | نویسنده: محمدعلی میرزایی | چاپ مطلب



کسب درآمد

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد