X
تبلیغات
رایتل

دانـلـود مـداحـی و تـــواشـــیــح

وبگو | آموزش منوی کشویی با ul li و css
X
تبلیغات
رایتل


جلا دادن قاشق و چنگال



برای جلا دادن و براق کردن چنگال و ظروف نقره ای می توان از روغن زیتون استفاده کرد.

تاریخ ارسال: چهارشنبه 5 آبان 1395 ساعت 08:13 ب.ظ | نویسنده: محمدعلی میرزایی | چاپ مطلب




کسب درآمد

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد